Home » Contact » Samenwerken

Samenwerken

by InteriorQueen

InteriorQueen.nl is op 1 juli 2017 gelanceerd en is hét online woonplatform voor echte interieurjunkies. De artikelen die u hier kunt verwachten zijn o.a. binnenkijkers, woontrends, inspiratie, tips en meer. InteriorQueen.nl houdt van duidelijk samenwerken, daarom vindt u op deze pagina alle benodigde informatie die nodig is voor een soepel verloop van een samenwerking.

Persberichten/Persbureau’s

We vinden het erg fijn om op de hoogte te worden gehouden over events, nieuwe producten, workshops en presentaties. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvangen wij daarom graag via info@interiorqueen.nl

Effectief samenwerken met InteriorQueen.nl

Er zijn diverse manieren om een samenwerking aan te gaan met InteriorQueen.nl, de meest gangbare samenwerkingen op InteriorQueen.nl zijn momenteel reviews, advertorials of winacties.

Een gesponsorde post of advertorial wordt door de redactie van InteriorQueen.nl geschreven, u kunt er voor kiezen om tekst aan te leveren maar InteriorQueen.nl zal hier ten alle tijden haar eigen draai aangeven om zo unieke content te behouden. In dit artikel worden 2 links verwerkt. Wilt u meer links in het artikel hebben verwerkt, dan betaald u daar een meerprijs voor per extra link. Tarieven zijn op te vragen via info@interiorqueen.nl.

U kunt ons ook benaderen via onze LinkPizza Mediakit. Dit een handige tool waar je gemakkelijk en snel inzicht krijgt in oa statistieken, views en clicks naar aanleiding van een campagne. Daarnaast heb je hier de ruimte om te onderhandelen en wordt er automatisch gefactureerd.

Gesponsorde artikelen en samenwerkingen worden, met oog op de Reclame Code Commissie, aangeduid met de volgende tekst:

“dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met [insert naam bedrijf/merk]”

Enkele voorbeelden van een succesvolle samenwerkingen die u zijn voorgegaan:

Linkruil

InteriorQueen.nl staat niet open voor Linkruil. Voor deze vorm van samenwerken hoeft u InteriorQueen.nl niet te benaderen. Sinds de Penguin update biedt dit beide sites alleen maar schade aan. Het achterlaten van een link in een reactie onder een artikel heeft verder ook weinig nut, deze is namelijk no-follow en wordt ook direct verwijderd.

Winactie

Winacties zijn ook mogelijk om samen met InteriorQueen.nl op te zetten. We mogen graag leuke en hippe items weggeven aan onze bezoekers als bedankje. Georganiseerde winacties worden regelmatig gedeeld op al onze social media kanalen. Dit zorgt voor extra response, exposure en verkeer. Mocht u hieraan willen meewerken dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of mailen naarinfo@interiorqueen.nl

Reviews

Producten mogen altijd vrijblijvend worden opgestuurd, u kunt het adres opvragen door contact op te nemen via het contact formulier of door te mailen naar: info@interiorqueen.nl

Het opsturen van producten betekend niet meteen dat InteriorQueen.nl een review zal gaan schrijven. Kiest InteriorQueen.nl wel voor het schrijven van een review, dan zijn wij ten alle tijden eerlijk over het product. InteriorQueen.nl garandeert nooit een positieve review.

Advertenties of banners

Het plaatsen van een advertientie of banner is ook een optionele mogelijkheid tot samenwerken. Dit kan onderaan in de footer, in de sidebar, zodat het naast alle artikelen tevoorschijn komt of eventueel (bij een niet te grote ad) in de header.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy