Home Contact Samenwerken Disclaimer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing voor de website InteriorQueen.nl. Bij het bezoeken van deze website verklaar je akkoord te gaan met al het onderstaande, gaande om:

Disclaimer

InteriorQueen.nl en haar wooninspiratie wordt altijd met veel liefde en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van InteriorQueen.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden en de eigenaresse is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van InteriorQueen.nl. Daarnaast is InteriorQueen.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Auteursrechten

Alle inhoud van InteriorQueen.nl is zelf geschreven, ook de foto’s zijn zelfgemaakt, tenzij anders vermeld. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van InteriorQueen.nl. Om toestemming aan te vragen kunt u contact op te nemen met info@interiorqueen.nl, bij het verkrijgen van toestemming is het verplicht om terug te linken naar InteriorQueen.nl.

Daarnaast kan de inhoud op InteriorQueen.nl op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur. Ongewenste reclame of verwijzingen met commerciële doeleinden in de reacties op InteriorQueen.nl, worden verwijderd of aangepast.

Neem contact op wanneer je denkt dat teksten, foto’s, namen of merken eigendom zijn van jou of jouw organisatie, waarbij geen of onjuiste vermelding staat. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat dit wordt aangepast.

Reageren

Het is voor iedereen mogelijk om onder een blogpost van InteriorQueen.nl te reageren. Iedere reactie wordt geplaatst, tenzij deze aanstootgevend, niet respectvol, discriminerend of bedreigend is. InteriorQueen.nl behoudt het recht om ten alle tijden een reactie te verwijderen. In geval van discriminatie of bedreiging etc. wordt er een melding gemaakt bij de politie. InteriorQueen.nl is geen enkel geval aansprakelijk/verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaatst, of de gevolgen hiervan.

Samenwerken

Door middel van een advertentie, Advertorial, winactie of review is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan met InteriorQueen.nl. Daarnaast vind je in sommige artikelen affiliate links. Dit houdt in dat ik een klein percentage ontvang van de opbrengst van een verkoop. Voor meer informatie omtrent samenwerkingen of het opzetten van een winactie, verwijs ik je door naar onze samenwerkpagina.

Reviews

Er verschijnen regelmatig reviews op Momambition.nl waarbij eerlijkheid in een hoog vaandel staat. Producten kopen wij vaak zelf, maar het komt ook voor dat we producten toegestuurd krijgen van merken en/of webshops. Het opsturen van producten is geheel vrijblijvend en garandeert geen review. Kiezen wij ervoor om over te gaan op een schriftelijke review, dan zijn wij ten alle tijden eerlijk en open. Wij garanderen nooit een positieve review.

Affiliate links

Op InteriorQueen.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat wanneer jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over ontvangen. Hier word jij niet slechter van maar wij wel ietsje beter. Hierdoor is het voor ons mogelijk om de website bijvoorbeeld online te houden en hosting te betalen. Ook krijgen wij soms betaald of ontvangen wij een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd. Dit betekent niet dat wij geen opbouwend kritiek durven te geven, of jou niet meer durven te vertellen waarom wij ergens niet vrolijk van worden. Nuchter en eerlijk is ons motto.

Winacties

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle winacties georganiseerd door InteriorQueen.nl. Bij deelname ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

★ Deelname staat open voor alle in Nederland woonachtige personen.
★ Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld.
★ Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
★ Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie, alleen volledig ingevulde deelnames worden in behandeling genomen.

Uiteraard zullen uw gegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben omtrent de disclaimer, de actievoorwaarden of een winactie, dan kun je contact opnemen met info@interiorqueen.nl of via ons contactformulier.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy