Home » Over ons

Over ons

by InteriorQueen

Over Ons

InteriorQueen.nl is een online platform met o.a. wooninspiratie, woonideeën en tuininspiratie. Een persoonlijk virtueel scrapbook gelanceerd in 2017, waarmee wij jou als lezer hopen te inspireren met informerende en verdiepende artikelen en beelden. Nuchter en eerlijk.

InteriorQueen.nl is

Bij alles wat we doen, schrijven, publiceren en delen staan een aantal belangrijke factoren centraal.

  • Inspirerend
  • Eerlijk
  • Toegankelijk
  • Transparant
  • Realistisch

Social Media

Uiteraard is InteriorQueen.nl ook te vinden op social media waar we o.a. wooninspiratie delen en het gezellig vinden om met jou te kletsen over onder andere woonproblemen, woontrends en geven we je graag tips. Je kunt ons vinden op Instagram en Facebook onder de naam @interiorqueen.nl.

Blogger op InteriorQueen.nl?

Lijkt het je tof om jouw blog op InteriorQueen.nl terug te vinden? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar inspirerende interieur bloggers. Stuur een mail naar info@interiorqueen.nl om verdere informatie te ontvangen en om te kijken of wij een match zijn.

Binnenkijken en/of Buitenkijken

Voor de rubriek Binnenkijken zijn wij altijd op zoek naar inspirerende en bijzondere interieurs. Wil jij graag jouw interieur en het verhaal erachter met ons delen? Stuur dan een aantal foto’s van diverse ruimtes en je verhaal onder vermelding van “Binnenkijken” naar: info@interiorqueen.nl. Ga jij liever voor Buitenkijken en wil jij graag jouw tuin showen? Doe dan hetzelfde maar dan onder vermelding van “Buitenkijken” en wie weet komen we de volgende keer bij jou binnenkijken of buitenkijken.

Samenwerken?

Samenwerken of Adverteren op InteriorQueen.nl? Neem gerust onze samenwerkingspagina door en mail naar: info@interiorqueen.nl

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy